Slippfest for Bløff 1. april!

BildeNå er slippfest for Bløff bestemt! Det blir på Halvbroren i CappelenDamm-huset i Akersgata, tirsdag 1. April klokka 19.00.

Meld din ankomst på facebooks eventside!

Christer Falck vil intervjue forfatteren i et mini-bokbad, forfatter Ola Jostein Jørgensen vil lese en av sine tekster, og det vil bli illusjons-show ved den store Flinkini (aka Jon Øystein Flink). Velkomstdrink til de først ankomne!

Om Boka:
Juks og bedrag regnes ikke blant våre fineste ferdigheter, men uten dem ville vi ikke ha vært mennesker. Samme hvor sofistikerte og opplyste vi blir, grubler vi fortsatt over om vi føler «ekte kjærlighet» og om vi er i kontakt med våre «sanne jeg». Kan en forfalskning være ekte kunst? Hvordan avslører man en løgner? Hva betyr ærlighet i krig og politikk?

BLØFF handler om hva vi oppfatter som ekte og falskt, og hvorfor vi er så opptatt av å skille mellom dem. Bår Stenvik gransker nær og fjern historie, besøker Forsvarets forskningsinstitutt og drar på sjekkeskole, intervjuer kunsthistorikere og hjerneforskere, og fletter det hele sammen til en underholdende fortelling om det vi forakter, fascineres av, og aldri kommer unna: løgn, bedrag og selvbedrag.

Om forfatteren:
Bår Stenvik (f. 1976) er forfatter og journalist. Han har gitt ut to prisbelønte bøker, Skitt (Pax, 2011) og Dataspill (Cappelen Damm, 2011). Ellers er han redaksjonsmedlem i Vagant, og skriver artikler om alt fra litteratur og kunst til hjernedop og teknologi i aviser som Dagens Næringsliv og Dagbladet og tidsskrifter som Vinduet og Prosa.

Om de andre:
Christer Falck Christer Falck (født 14. august 1969 i Oslo) er en norsk plateprodusent, forlagseier og programleder, mest kjent fra reality-TVserien Robinsonekspedisjonen, som har gått på TV3 siden 1999. Falck var modell på store deler av 1990-tallet. Han har også før og etter dette vært en aktiv aktør i platebransjen i Norge, kjent for små og uavhengige plateutgivelser. I 2010 startet han Falck Forlag AS.

Ola Jostein Jørgensen er ein norsk forfattar frå Nannestad. Han debuterte i 2011 med romanen Klassikeren, og ga nylig ut den kritikerroste novellesamlingen “Ingen drømmer om Oslo”.
http://www.aschehoug.no/nettbutikk/ingen-drommer-om-oslo.html

Jon Øystein Flink debuterte som forfatter i 2003 med “Ole-Kristian Oksrød”. Flinks siste roman er “Sex, død og ekteskap” (2009). Han er i tillegg musiker og tryllekunstner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *