Å bli en annen – anmeldt i Morgenbladet

Første anmeldelse av Å bli en annen. 

Ivo de Figueiredo, i Morgenbladet:

«… et kløktig flettverk av portrettintervjuer, teaterteori og populærvitenskap, der alle trådene holdes sammen av en forteller som på en morsom, undrende og personlig måte representerer leserens amatørblikk på det hele.»

«Å være med på bakrommet til [Helen Vikstvedts teatertrupp] er en forrykende innføring i det knallharde arbeidet bak det tilsynelatende ubesværede improvisasjonsteateret.»

«Karakteristisk for Stenviks elegante sprang i disse portrettene er diskusjonen om forholdet mellom skuespillerens blikk, fenomenet blunking og klippingens funksjon i filmen. Denne koblingen av biologi, kognitiv psykologi og filmkunst er populærvitenskapelig essayistikk på sitt beste.»

 

Klikk for å se større.

Klikk for å se større.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *